Porttigaret FRIEND HOLDER Mini

19,89 lei

Descriere

Porttigaret FRIEND HOLDER Mini

Porttigaretul FRIEND HOLDER a început să fie produs de japonezii de la Katsuhuki Terasaki în 1957 si a fost dezvoltat, apoi brevetat, pentru prima dată, în 1966 sub marca Friend Holder. Acestia dezvăluind sistemul inovator de dubla filtrare a nicotinei și a gudronului. Utilizarea portțigaretelor, care a început inițial ca o modă și un trend, a devenit de-a lungul anilor o necesitate pentru sănătate. Ca urmare a dovedirii nocivității fumatului și a disconfortului pe care îl resimt oamenii, portțigaretele au devenit un element indispensabil pentru un număr mare de consumatori.
Filtrul din porttigaretul FRIEND HOLDER nu are cristale sau substanțe chimice . Acesta este proiectat științific pentru a reduce gudronul și nicotina în două etape. În prima etapa, o cameră de condensare concentrează și accelerează fumul de tutun prin mici găuri de aer, reținând particulele dăunătoare. În a doua etapa, fibrele din filtru elimină gudronul și nicotina pe măsură ce fumul trece prin ele. Rezultatul fiind un sistem puternic de filtrare cu dublă acțiune, care tin gudronul și nicotina captive într-un cartuș de unică folosință, curat, fără mizerie.
Schimbați filtrul după cum este necesar, de obicei între 10-15 țigări. Acest suport este potrivit doar pentru țigări de dimensiuni normale, acest suport nu este pentru țigări slim. Lungimea suportului este de 50 mm

Caracteristici: 

Culoare : auriu, argintiu sau maro
Diametru : 8mm
Lungime : 50mm
Material mustiuc : plastic
Material cartus : metal
Ejector automat : NU
Rezerve filtru : 6 buc

Descopera aici toata gama de porttigarete disponibila

Producator : Friend Holder
Tara de productie : Japonia

Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!
Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE.
Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Porttigaret FRIEND HOLDER Mini”

Adresa ta de email nu va fi publicată.