You are currently viewing Apartele Powermatic
etutun.ro singura tutungerie online unde gasiti toata gama de aparate Powermatic. Aici mai gasiti si tutun pentru injectat, tutun pentru rulat, tuburi pentru tigari si toate tipurile de accesorii pentru fabricarea tigaretei

Apartele Powermatic

Zico USA Inc. este o companie specializata in producerea aparatelor de injectat tutun, pentru uz personal, inca din 2003.
Aparatele sale, marca POWERMATIC, sunt fabricate cu mare precizie si fiabilitate. De mai mult de 10 ani, compania incearca sa gaseasca cele mai bune solutii
pentru a usura procesul de fabricare a tigarilor, inovand continu produsele sale si folosind doar materiale de de inalta calitate.

Spectaculosul Powermatic I Elite este cel mai fin, cel mai ergonomic si avansat injector manual pentru tuburi produs vreodata.
Aceast aparat functioneaza intr-un mod complet nou in comparatie cu injectorele manuale traditionale.
Este mai stabil din punct de vedere fizic, mai durabil si permite utilizatorului sa faca tigari mai repede si mai usor ca niciodata.
Dupa numeroase luni de teste efectuate, Powermatic I Elite a fost considerat cel mai bun injector manual fabricat vreodata.
Taierea si continutul de umiditate al tutunului pentru rulat tigari, precum si betele si tulpinile gasite in tutunul ieftin sunt toate prelucrate si injectate cu usurinta cu aceasta masina datorita taietorului sau de titan extrem de durabil si foarte bine ascutit.
Powermatic I Elite NU utilizeaza brate de conectare metalice de calitate inferioara care se pot indoi, legaturi H care pot iesi din aliniament sau nituri care se pot desface.
In schimb, incorporeaza utilizarea de piese de precizie pentru a garanta o performanta neteda si fiabila, impreuna cu o manivela unidirectionala in T-Bar care functioneaza minunat!
Cand lucrati cu aceasta masina, manivela nu opune rezistenta, iar utilizatorul acesteia nu va simti niciodata cea mai mica tensiune.
Powermatic I Elite este un aparat pentru injectat tuburi pentru tigari de dimensiune standard, king size si 100’s.
Confectionat dintr-un material foarte rezistent cu varf metalic, pachetul este insotit de accesorii pentru curatat.
In cazul folosirii tuburilor cu filtru lung adaugati o cantitate mai mica de tutun in aparat.

Lasă un răspuns