Republic Technologies produce toate gama de hartie si filtre OCB in fabrica sa din Perpignan, Franta. Acestia lucreaza continuu pentru a reduce impactul asupra mediului prin dezvoltarea de produse mai neutre și prin adaptarea proceselor de producție. OCB face tot posibilul să reduca consumul de apă, energie și alte resurse, să diminueze cantitatea de deșeuri și să contribuie la combaterea schimbărilor climatice. Toate produsele de hârtie OCB sunt concepute în conformitate cu toate standardele de calitate actuale:
Toate hârtiile sunt fabricate din fibre durabile, care pot fi lemn, in, bambus și cânepă. Cânepa pe care o folosim este chiar cultivată ecologic în Franța.
Filtrele Eco și Virgin sunt fabricate din fibre de celuloză din surse FSC. Acestea se descompun în materiale naturale care se amestecă inofensiv cu solul. Dar asta nu înseamnă că le puteți arunca pe jos!
Producatorul folosește numai gumă de salcâm și garantează că este naturală, vegană, fără OMG.
Implementarea ambalajelor ecologice în produsele OCB este acum o necesitate. Nu se foloseste niciun magnet în pachetele sale, iar ambalajele sunt tipărite cu cerneluri vegetale de câțiva ani și sunt întotdeauna cât mai compacte.