Foite GREENGO 3 in 1 King Size Slim (33) + Tips (34)

11,90 lei

Filtre pentru rulat tigari

SKU: 5700100113000 Categorii: , , , Etichete: , , , ,

Descriere

Foite pentru rulat GREENGO King Size Slim + Tips

Greengo își are originea în viziunea unor idealiști adevărați. Iubitori de verde, cărora le place să ruleze una și să o aprindă, dar nu au chef să primească niciunul dintre “înălbitorii” inutili care vin cu ea. De la lansarea Greengo în 2010, produsele noastre au cunoscut o cerere mare și, desigur… suntem foarte mândri de asta.
În fiecare an, fumătorii aruncă pe străzi 4,5 trilioane de filtre fără să se gândească la nimic. Știați că un astfel de filtru are nevoie de doi până la doisprezece ani pentru a se descompune?
Iată de ce Greengo procedează diferit! Filtrele GREENGO organice BIO unice sunt 100% biodegradabile. Filtrele sunt fabricate din celuloză naturală, iar fibrele provin din păduri sustenabile, certificate FSC.
Ideal pentru un festival, pentru camping sau ca un cadou original. Cu Ultimate 3 in 1 Greengo Pack veți avea întotdeauna la îndemână toate lucrurile esențiale. Cumperi hârtii de rulat, filtre și o tavă de rulat (cu închidere magnetică încorporată). Așa cum te aștepți de la Greengo, atât hârtiile de rulat, cât și filtrele sunt 100% naturale și nealbite. Ambalajul este realizat din hârtie aprobată de FSC. Marginea adezivă este realizată din 100% gumă arabică, cel mai bun și mai natural mod de a lipi hârtiile de rulat. Aceste hârtii de rulat au câștigat un premiu la European Product Awards 2011!

Caracteristici:

  • Pachet cu 33 de foite si 34 de filtre
  • Lungime 110 mm
  • Latime 44 mm
  • Tava de rulat
  • 100% nealbite
  • 100% reciclabile
  • Impachetare cutie 50 pachete

Descopera aici toata gama de produse GREENGO

Producator : GREENGO
Tara de productie: Olanda

Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!
Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE.
Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Foite GREENGO 3 in 1 King Size Slim (33) + Tips (34)”

Adresa ta de email nu va fi publicată.