Foite SMOKING Master (60)

1,00 lei

SKU: 8414775013264 Categorii: , , , Etichete: , , , ,

Descriere

Cu peste 125 de ani de istorie și expertiză, Miquel y Costas, compania din spatele mărcii Smoking, oferă unul dintre cele mai mari sortimente de hârtie și accesorii de pe piață. Originile mărcii datează de la începutul secolului XX în Capellades (Barcelona), unde familia Miquel a început să facă hârtie manual. În 1924, familia a înregistrat marca Smoking, care a avut încă de la început o viziune cosmopolită și internațională, cu o curiozitate culturală notabilă. Acest aspect s-a reflectat în mod clar în momentul creării sale. De atunci, Smoking s-a angajat să facă cercetări și inovații constante. Ca urmare, oferă o gamă largă de hârtii și accesorii care răspund la tot felul de gusturi și nevoi; permițând oricărui consumator să facă din alegerea sa o adevărată expresie a ceea ce îl face unic.
Foite SMOKING Master Regular este cea mai populară mărime. Este o hârtie foarte subțire cu ardere lentă, de 13 gr/m2, cu filigranul Smoking. A fost, de asemenea, una dintre primele hârtii de pe piață care a avut o filă autoadezivă pentru a fi atașată la punga cu tutunul dumneavoastră preferat.
Pachetul are în total 60 de hârtii de 69×37 mm. Hârtia Master Regular este fabricată cu gumă de guar 100% naturală, fără coloranți sau aditivi.

Caracteristici:

  • Latime: 37 mm
  • Lungime: 69 mm
  • Tip hartie: Ultrathin
  • Greutate hartie: 13 g/m2
  • Ardere lenta: Da
  • Impachetare: 60 foite
  • Impachetare cutie: 50 pachete

Descopera aici toata gama de produse Smoking

Producator : Miquel Y Costas & Miquel S.A.
Tara de productie : Spania

Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!
Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE.
Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.
Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Foite SMOKING Master (60)”

Adresa ta de email nu va fi publicată.