eTutun.ro livreaza produsele din stoc oriunde în Romania, cu un termen maxim de 24 – 48 ore in zona de urban, respectiv 48 – 72 ore pentru zona de rural. Zona de rural, este considerata de firmele de curierat din Romania, zona 2, iar rata de tranzit este de minim 48 de ore. Toate comenzile care ajung la noi pana in ora 14:00, de luni pana vineri, vor fi livrate in aceeasi zi, exceptie facand zilele libere si sarbatorile legale.

Costul transportului este fix, in valoare de 22 Lei și este suportat in intregime de catre client, insa comenzile care depasesc suma totala de 500 Lei beneficiaza de livrare gratuita oriunde în Romania.

Pentru ca ne dorim ca produsele sa ajunga la tine in siguranta si in intervalul de timp promis, vom expedia toate coletele, doar cu DPD Curier

Totodata, din momentul in care ai primit emailul de confirmare al expedierii comenzii, poti sa iti urmaresti coletul accesand linkul :

https://tracking.dpd.ro/

Va rugam !!! Verificati integritatea fizica a coletelor în momentul in care le primiti de la oricare dintre curieri, în prezenta acestuia si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioara nu va fi luata în considerare.