Dinner Lady

Va prezentam Dinner Lady Vape Pen Pro – preumplut cu lichidele premiate de la Dinner Lady.
Dinner Lady este disponibil intr-o selectie de 10 arome. Cateva dintre cele mai bine vandute si noi profile de arome din gamele Drinks, Fruits, Ice și Menthol. Dispozitivul a fost reconstruit special de echipa de dezvoltare. Acesta se potriveste cu performanta specifica a dispozitivului, a bobinei si a bateriei. Vape Pen-ul ofera o aroma optima si o performanta care nu poate fi egalata de niciun alt dispozitiv de unică folosinta de pe piata.
Dinner Lady vine cu un rezervor de lichid preumplut de 2 ml care conține 20 mg de lichid cu sare de nicotina. Utilizand lichidul cu sare de nicotina, Vape Pen Pro oferă o lovitură neteda in gat. Acesta are o aroma imbunatatita si o productie discreta de aburi pentru o experienta de vaping de tip MTL. Acesta seamana cel mai mult cu senzatia de a fuma o tigara traditionala.
Dinner Lady este echipat cu o bobina personalizata de 1,6ohm si cu o baterie de 500 mAh Li-Ion. Ofera pana la 600 de pufuri pentru o vapare simpla si convenabila, conceputa pentru a va ajuta sa treceti cu usurinta de la fumat la vapat.
Dispozitivul este fabricat din otel inoxidabil si invelit cu un cauciuc PETG cu corp cu imprimare de matase. Stiloul Dinner Lady este ignifug si poate rezista la o presiune de peste 9 kg. Unitatea de microcontrol (MCU) asigura, de asemenea, cea mai buna protectie a bateriei. Placa de circuit imprimat (PCB) controleaza tensiunea pentru un plus de siguranță atunci când vapați.