Lost Mary

Lost Mary Vape BM600 de la ELF Bar este un dispozitiv de unică folosință compact și discret. Designul în formă de sticlă îl face mai confortabil de ținut și de utilizat, chiar mai bine decât dispozitivele tradiționale de tip stilou. Pre-umplut cu 2ml de e-lichid cu sare de nicotină premium de 20mg. Datorită tehnologiei dual mesh, Lost Mary produce o aromă bogată și satisfăcătoare, cu o lovitură de gât netedă.
Lost Mary BM600 este echipat cu o baterie nereîncărcabilă de 550mAh. Aceasta va oferi aproximativ 600 de pufuri, echivalentul unui pachet de 20 de țigări. Un vape de unică folosință foarte recomandat pentru vaperii începători și experimentați, deoarece este ușor de utilizat. Nu este nevoie să schimbați bobinele sau să umpleți cu e-lichid. Îl poți folosi imediat după ce îl scoți din cutie, trebuie doar să îl arunci corespunzător și să cumperi unul nou când se termină.
Dispozitivul dispune de tehnologie activată prin inhalare, deci nu există niciun buton sau meniu complicat. Tot ce trebuie să faci este să inhalezi prin intermediul unei piese bucale, care va activa dispozitivul și va produce o cantitate discretă de vapori MTL (Mouth To Lung) care reproduce senzația de țigară.
Aveți la dispoziție 34 de arome revigorante din care puteți alege, toate noi și unice.