Cartus Tigarete MARLBORO Red

275,00 lei

Pretul afisat este pentru un cartus cu 10 pachete / 200 de tigari

SKU: 5942400000042 Categorii: , , Etichete: , ,

Descriere

Țigările sau tigaretete sunt produse în fabrici din întreaga lume, iar fiecare marcă are propria rețetă unică. Țigările Marlboro sunt fabricate din tutun, ingrediente si materiale fara tutun.
Tutunul este selectat în funcție de amestecuri specifice și clase de frunze pentru a menține consistența și caracterul distinctiv al fiecărei mărci. Experții își folosesc cunoștințele detaliate pentru a selecta cu atenție amestecul de diferite tipuri de tutun, cum ar fi Virginia, Burley și Oriental, precum și clasele de frunze folosite în mărcile de țigări.
Ingredientele sunt adăugate la multe dintre mărcile de tigarete pentru a menține tutunul umed, pentru a ajuta procesul de fabricație, pentru a reface zaharurile naturale pierdute în timpul coacerii frunzelor și pentru a contribui la gustul unic al fiecărei mărci. Materiale fără tutun sunt hârtia și filtrele de țigări (tuburi pentru tigari).
Țigările cu filtru au apărut pentru prima dată în anii 1950 și au devenit populare în deceniile următoare. Acestea au fost create ca o alternativa mai sigură la tigările tradiționale, care nu aveau niciun sistem de filtrare și erau considerate mult mai nocive pentru sănătate. Tigarete MARLBORO Red sunt produse in Uniunea Europeana de catre Philip Morris Trading. Un pachet contine 20 de tigarete, realizate din tutun de calitate, cu filtru de culoare maro si cu o lungime de 84mm.

Interzisa vanzarea catre minori!

Lungime: 84 mm – king size
Tip tigareta: standard
Gudron: 10 mg
Nicotina: 0.8 mg
Monoxid de carbon: 10 mg
Tarie: mare

Pretul afisat este pentru un cartus cu 10 pachete / 200 de tigari

Producator : Philip Morris Trading
Tara de productie : Romania

Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!
Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE.
Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.
Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cartus Tigarete MARLBORO Red”

Adresa ta de email nu va fi publicată.